Beschrijving

In onze praktijk streven we naar de best mogelijke, persoonlijke geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg. We willen het welzijn en het comfort van onze patiënten en hun familie zo veel mogelijk bevorderen. We nemen ruim de tijd om goed naar onze patiënten te luisteren en een individueel behandelpakket aan te bieden dat het best aansluit op hun behoeften.

 

Neem gerust contact met ons op als je of iemand in jouw omgeving een psychologisch advies of behandeling nodig heeft voor een intakegesprek.

 

Talen: Spaans, Nederlands, Catalaans en Engels.

Beoordeling van klanten

Mijn psychologe heeft me gevraagd om mijn recente ervaring met Psychokliniek met iedereen te delen. Ik vind het erg fijn dat Maria mij op nieuwe denkwijzen en inzichten over mijn psyche aan het bieden is om bepaalde cirkelredeneringen te doorbreken.

Ik ben vijfdejaars student Psychologie en heb veel complexen. Vandaar dat Ik psychologisch behandeld wilde worden.

(Mw. Meester - Amsterdam)

 

Toen ik binnenkwam werd ik doodbang. Ze realiseerde zich het meteen en glimlachte. Ik had van iemand begrepen dat L. Ramos erg goede relatietherapieën gegeven had. De rede van mijn consult was het denken dat ik te weinig met mijn vriendin vrijde (2 keer per week). Het intakegesprek werd intensiever dan verwacht, maar het was ongetwijfeld de moeite waard. Voor alle zekerheid wilde ze nog een gesprek met mijn partner houden, in totaal dus 2 sessies. Ik heb veel afgeleerd en aangeleerd. Ze heeft mij om mijn mening gevraagd over zo´n korte succesvolle behandeling. Een fijne psychologe en mens.

(Harry-Almere)

 

Ramos neemt de tijd voor je en luistert erg goed. Ik was op zoek naar adviezen bij mijn depressie en ze wilde geen advies geven. Ze trekt wél van de draad en legt de vinger op de pijnlijke plek. Ze heeft me alles wat ik nodig had op een leuke manier uitgelegd. De intake vond ik bijzonder en leerzaam. ´t is lang geleden, maar soms denk ik aan die onvergetelijke sessies...

Dankjewel!

(Anoniem gehouden - Amstelveen)

© 2014 by Cognitieve GedragsTherapie R&S.

Alle rechten voorbehouden